Jeg anbefaler…

Her er en lille samling ressourcer jeg selv bruger og er glad for: Et af verdens bedste online kurser i personlig udvikling, verdens bedste samling lydbøger om personlig udvikling og verdens bedst dokumenterede kosttilskud – kontakt mig hvis du har spørgsmål til nogle af tingene.

Spiritual millionaire med T. Harv Eker

spirituallawsofmoneyMåske har du hørt om T. Harv Ekers berømte kursus (eller bog) Millionaire Mind om hvordan man udvikler et mindset, der hjælper én til at have flere penge i sit liv (mange flere). Den grundlæggende idé er, at det er din indre pengetermostat der bestemmer hvor mange penge du kan råde over i dit liv, og at hvis du ønsker at udvide din ‘råderet’ må du justere på din pengetermostat. Dette kursus giver dig en række fede værktøjer til at gøre lige præcis det, justere din pengetermostat til millionærindstilling. Er det godt? Ja det er vanvittigt godt! Klik her for at se mere og prøve det gratis.

Lydbøger på Audible

audiblegoldJeg bruger en del tid på landevejen og har valgt – i stedet for at høre musik – at tilbringe den tid sammen med nogle af verdens mest inspirerende forfattere. Her er Audible min absolut foretrukne leverandør. Du kan vælge et Platinum abonnement til $23 om måneden, med to lydbøger fra Audibles enorme udvalg uanset pris (og 20% på alt hvad du ellers køber). Eller du kan vælge et Gold abonnement med én lydbog om måneden til kun $15. Alle dine lydbøger hentes automatisk ned i audibles app på din telefon. Er det godt? Jeps det er verdensklasse og første lydbog er gratis. Klik her for at se mere.

Essentielle næringsstoffer

spooncapsulesJeg ved ikke med dig, men jeg tror ikke på at moderne mad kan dække vores behov for essentielle næringstoffer. Grunden er at vi spiser historisk få kalorier (fordi vi bevæger os så lidt) af noget som er relativt næringfattigt på grund af forarbejdning og tilsætningsstoffer. Derfor investerer jeg en tyver om dagen i beskyttelse og forebyggelse. For det får jeg en fantastisk olie med masser af omega-3 og en avanceret multivitamin med alt hvad jeg har brug for af vitaminer, mineraler, Q10, antioxodanter og immunforsvarsbooster. Begge dele leveres i abonnement direkte til min hoveddør. Klik her for at se mere.


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 38 ideer til personlig udvikling: