fbpx

4-timers arbejdsuge af Timothy Ferriss

Gennem det sidste halve år er jeg af mere end 15 personer blevet anbefalet at læse en bestemt bog. Faktisk var jeg blevet lidt træt af at høre om den, mest fordi jeg endnu ikke havde taget mig tid til læse den.

I sidste uge gik jeg så endelig ind hos boghandleren i Frederiksberg Centret og købte den. Og du har måske allerede gættet, at det drejer sig om Timothy Ferriss’ provokerende »4-timers arbejdsuge« (klik på billedet og se bogen hos Saxo.com).

Mest glædede jeg mig til at se, om nogle af de ideer jeg selv har på området, og som jeg allerede har arbejdet på i nogle år nu, faktisk holder. Ligeledes glædede jeg mig til at få udvidet mit kort over muligheder indenfor »afslappet livsstil«. Endelig har jeg da også glædet mig til at anerkende alle dem der har anbefalet mig bogen, ved at læse den.

Og jeg må da sige at bogen holder hvad den lover. Den har faktisk rigtig mange vinkler til tingene og først og fremmest gør Ferriss meget ud af at bryde gamle myter og tankegange ned. Han skriver fremragende og indholdsrigt, og der er da også gode brugbare ideer på hver eneste side i bogen.

»Man skal ikke akkumulere, men elliminere. Det drejer sig ikke om dagligt at øge, men om at mindske. Højdepunktet af det kultiverede er altid enkelthed« Bruce Lee.

Den indeholder også mange gode historier om folk, der har trappet ned i tid uden at trappe ned i indkomst, og som har skabt sig et rigere liv med mere frihed og flere oplevelser. Glæd dig f.eks. til at læse om manden der tog på jordomrejse i en måned – uden at chefen opdagede han var væk!

Timothy Ferriss er meget kontroversiel, men viser faktisk i praksis hvordan helt almindelige mennesker med helt almindelige jobs, kan få meget mere fritid blot ved at strukturere deres arbejde smartere. Hvis det han selv har gjort ikke ville give dig tryghed nok, kan du jo starte med en 4-timers arbejdsuge »light«.

Bogen er ikke bare en filosofisk bog, men nærmere en »opskrift« på hvordan man selv kan gøre det. Den slutter af med en række spændende bonuskapitler med titler som »Sådan lærer du et hvilket som helst sprog på 3 måneder« og »Spændende historier og interviews med Nye Rige«. Kapitler som hver især kunne hjælpe dig til at tjene bogens pris hjem hundredevis af gange…

Hvad mener du? Har du allerede læst »4-timers arbejdsuge« og hvad synes du? Hvor langt er du i retning af at gøre det? Skriv en kommentar…


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.