fbpx

Anthony Robbins peptalk i Forum

Lørdag d. 3. marts 2007 kl. 18 var et tidspunkt mange mennesker havde set frem til med spænding. Det var nemlig dagen hvor den amerikanske »personlig-power-guru« Anthony Robbins skulle optræde i Forum. Til billetpriser mellem to og tre tusinde kroner var forventningerne høje.

Robbins er kendt for række bøger om personlig power, og desuden for at være personlig coach for mennesker som Bill Clinton, Gorbatjov, Nelson Mandela og mange andre kendte personer. Endelig har han produceret en række audioprogrammer med titler som »Personal Power« m.m. Han er så eksponeret i medierne i USA at der altid, 24 timer i døgnet, kan findes en kanal hvor han udtaler sig om et eller andet (klik på billedet og se hans bedste bog).

I Forum lagde Robbins fra starten af ud med at brag af energi. Han taler hurtigt og heftigt og man læner sig uvilkårligt frem for at få det hele med. Robbins-filosofien er ret enkel: Du har hvad der skal til og kan hvad du vil, hvilket han selv er et levende bevis på. Budskabet afviger ikke ret meget fra hvad de fleste andre selvhjælpsguruer siger, men det gør hans måde at præsentere det i høj grad.

Undervisningen er MEGET aktiv! Der er ikke noget med at sidde og hænge under et Anthony Robbins foredrag. Det er op og stå og hoppe og råbe og bruge hele kroppen. Her har han absolut fat i noget rigtigt. Hans måske vigtigste budskab er, at man skal have kroppen med i alt hvad man foretager sig.

Og det virker skulle jeg hilse og sige. Selvom man faktisk har været til foredrag i seks timer UDEN PAUSER er man overhovedet ikke træt når man går hjem, snarere tværtimod.

Aftenen var iøvrigt et godt resumé af Unleash The Power Within kurset som jeg selv deltog i for et år siden i London. Han kom stort set rundt i alle de samme emner, dog uden at gå så meget i dybden som der er mulighed for på et længerevarende kursus.

Har du også oplevet Anthony Robbins? Hvad mener du? Skriv en kommentar…


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.