Bliv sundere og tab dig inden sommerferien

I Danmark er halvdelen af befolkningen nu officielt overvægtige, og tallet er fordoblet siden 1987 (moderat overvægt er af WHO defineret som havende et BMI over 25 og svær overvægt et BMI over 30). Nogle kalder det en fedmeepedemi, men måske er overvægten kun toppen af isbjerget.

Nogen vil måske fortælle dig at denne stigning i overvægt skyldes gener, for på den måde at skåne dig for sandheden om, at du har gjort noget forkert. Men vores gener ændrer sig kun 0,0002 % pr generation, så de er ikke årsagen.

Summa summarum er at overvægt øger risikoen for en lang række gener, sygdomme og for tidlig død, og du KAN gøre noget ved det! Så hvis du er blandt den halvdel af befolkningen, der har et BMI over 25, eller måske bare er utilfreds med din sundhedstilstand, så læs videre:

“In the 21st century our tastes buds, our brain chemistry, our biochemistry, our hormones and our kitchens have been hijacked by the food industry.” (Mark Hyman, MD)

I starten af august 2017 tog jeg en diabetestest (se link længere nede). Den viste at jeg havde en forøget risiko for at udvikle diabetes 2! Jeg synes egentligt at jeg levede sundt, men der var dog kommet nogle ekstra kilo på gennem årene, og jeg var heller ikke særligt fysik aktiv.

Jeg besluttede mig for at gøre noget ved det, og i starten af december havde jeg allerede smidt de første otte kilo og 10 cm om livet, og havde iflg. testen ikke længere forøget risiko. Har det været svært? Nej egentligt ikke! Har jeg været målrettet? Ja da! Har jeg ændret noget i min livsstil? Ja jeg har lavet nogle små justeringer her og der! Føles det godt? Ja megagodt!!!

Hvis du også har gerne til smide nogle kilo inden sommeren, og måske komme på afstand af diverse livsstilssygdomme, så lad os gøre det sammen. Her er nogle ideer:

  • Du får adgang til en lukket Facebookgruppe hvor du kan få svar på dine spørgsmål, og dele dine udfordringer og resultater med ligesindede. Al forskning viser at gruppecoaching er det mest effektive når det gælder livsstilsændringer.
  • Du får jævnlige Facebook videoer med fokus på de vigtige aspekter af sundhed og vægttab som har hjulpet mig og mange andre. Disse videoer kommer til at ligge i Facebookgruppen, så du kan se dem når det passer dig.
  • Du får up-to-date informationer om hvad du skal fjerne fra din indkøbskurv, hvorfor det ikke kun handler om kalorier, hvilke tilskud der vil gøre det lettere for dig at reducere din vægt, hvordan de forkerte tarmbakterier kan gøre dig overvægtig osv osv osv.
  • Du får mulighed for at skrive eller ringe direkte til mig for at få en mere personlig rådgivning vedr. specifikke problemstillinger.
  • Du kan vinde et attraktivt rejsegavekort.

“The power of community to create health is far greater than any physician, clinic or hospital.” (Mark Hyman, MD)

Hvad skal jeg investere og hvordan kommer jeg i gang?
Adgangen til gruppecoachingen, videoerne og undervisningen i Facebookgruppen, samt evt. personlig kontakt koster dig ikke noget, men for at være med skal du investere i nogle bestente tilskud, der skal hjælpe dig undervejs i processen. Din investering i disse tilskud giver bonus på flere måder. Dels ved at de kommer til at mindske dit mad- og snackbudget og dels ved at de øger sandsynligheden for at du når dit mål (og holder det fremover).

Hvis du er interesseret og gerne vil have mere information, så brug kontaktformularen længere nede. Skriv gerne lidt om din situation og hvad du ønsker at opnå. OBS: Du kan starte i dette forløb når det passer dig indtil d. 1. maj. Men hvis du ønsker at smide mange kilo inden sommerferien skal du starte tidligere.

Hvis du har brug for ekstra motivation så klik her for at teste din risiko for diabetes 2.

Og tjek dit BMI herunder (vælg ‘Metric’ og indtast din højde og vægt):

BMI Calculator
Imperial    Metric
ft in
lbs

Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/www/peteandersen.dk/wp-content/plugins/easy-bmi-calculator/template.php on line 67

Warning: file_get_contents(http://pest-exterminator-polly-10382.netlify.com/app.json): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/peteandersen.dk/wp-content/plugins/easy-bmi-calculator/template.php on line 67
Powered by Easy BMI Calculator

Navn

Email

Telefon

By og postnr.

Din tekst


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 38 ideer til personlig udvikling:

Skriv kommentar

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.