fbpx

Butik

Når du har klikket Bestil nu kommer din indkøbskurv frem øverst på butikssiden. Klik på den gule PayPal-knap nederst i kurven for at gå til betaling (du behøver ikke en PayPalkonto for at betale med kort). Når du på betalingssiden har indtastet dine kortinformationer og klikket OK, modtager du en mail med kvittering og link til download af evt digitale produkter. Fysiske varer sendes indenfor 48 timer.

Du kan også betale med MobilePay til 29439647 (husk at medregne forsendelse kr. 50,- ved bestilling af fysiske varer). Når du har betalt bedes du sende en SMS med din bestilling og email (og adresse ved bestilling af fysiske varer). Klik her hvis du er på mobilen og ønsker at betale med mobilepay.

audiokurser (MP3):

Audio MP3: Slap Af - og styr din stress bedre
Dette audiokursus lærer dig på kort tid at slappe dybt af og elliminere skadelig stress på et grundlæggende biologisk niveau.
Pris: kr.139.00
Audio MP3: Motivation
Dette foredrag giver dig de hemmelige strategier, som under tre procent af de mest succesrige mennesker i verden bruger til at nå deres mål.
Pris: kr.139.00

E-bøger (PDF):

E-bog: Magi med ord: Årsag & virkning
Lær avanceret NLP spørgeteknik så du kan skabe hurtige forandringer i klienter, medarbejdere og andre du har lyst til at hjælpe.
Pris: kr.139.00
E-bog: Din Personlige Vej til SUCCES
Er du sulten efter succes men ved ikke rigtigt hvordan du gør? Denne succesmanual kan hjælpe dig til at gøre dine drømme til virkelighed.
Pris: kr.139.00
E-bog: Stress, Trivsel & Livsglæder
Denne bog giver dig en gennemprøvet trin-for-trin vejledning i hvordan du både forebygger og helbreder skadelig stress!
Pris: kr.139.00

Audiokurser på CD:

Audio CD: Slap Af - og styr din stress bedre
Dette audiokursus lærer dig på kort tid at slappe dybt af og elliminere skadelig stress på et grundlæggende biologisk niveau.
Pris: 149,00

Audio CD: Motivation
Dette inspirerende foredrag giver dig de hemmelige strategier, som under tre procent af de mest succesrige mennesker i verden bruger til at nå deres mål.
Pris: kr.149.00
Pris: 10,00

Plakater:

Plakat: Min Vision
Min Vision er et spændende og smukt Vision Board som du kan bruge til at fastholde dine drømme, for at sætte ekstra gang i 'Loven om Tiltrækning'.
Pris: kr.129.00
Poster: My Vision (English)
My Vision is an exiting and beautifull Vision Board, where you can post your dreams to the Universe, to set The Law of Attraction even more in motion.
Pris: kr.129.00

Premium Packs:

AntiStress Premium Pack
Alt hvad du skal bruge for at forstå og arbejde effektivt med stress: Audiokurset 'Slap Af' som MP3 og E-bogen 'Stress, Trivsel & Livsglæder' som PDF.
Pris: kr.278.00
Pris: kr.197.00
Totel Succes Premium Pack
Effektive redskaber til at kende dine drømme og skabe handlekraft: E-bogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' og audiokurset 'Motivation' som MP3.
Pris: kr.278.00
Pris: kr.197.00

Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.