fbpx

Coaching med NLP

Coaching med Pete Andersen betyder personlig sparring med én, der er villig til at holde dig ansvarlig for dine drømme, dine handlinger og din personlige standard – også når dit eget fokus af en eller anden grund svigter. Den grundlæggende tanke er at du har de ressourcer der skal til, men har brug for strategisk sparring for at kunne udnytte dem optimalt på nye områder:

Opgradér din livsstil og lev længere og bedre

Du vil gerne (eller har brug for at) leve sundere og måske endda smide nogle overflødige kilo. En sund livsstil er den bedste forsikring mod livsstilssygdomme, men hvad er egentligt sundt og hvordan skifter man fra en livsstil, der markant øger risikoen for type 2 og type 3 diabetes, hjertekarsygdomme, cancer, gigt, kroniske smerter, depression, adhd og stress m.m., til en livsstil der bevisligt mindsker risikoen for disse tilstande?

I dette forløb får du de grundlæggende principper i en evidensbaseret anti-inflammatorisk, næringsrig og sund kost som er god for hjerte, hjerne, tarme, hud, knogler og immunforsvar m.m. Og du får det på en måde, der gør det overskueligt at implementere det i din dagligdag. Det er i virkeligheden ikke så svært. Der er noget der skal ud og der er noget der skal ind, og jeg viser dig trin for trin hvad det er og hvordan du gør. Undervejs gør vi op med myter og forældet viden. En sund livsstil giver dig velvære og energi til at gøre mere af det sjove, og til at nyde livet mere og i længere tid.

OBS: Selvom motion og bevægelse er vigtige elementer i en sund livsstil, så kan de IKKE kompensere for en usund kost (eller omvendt). Faktisk er en sund og næringsrig kost især vigtig når du er meget fysisk aktiv. Det giver nemlig færre skader og en hurtigere restituering.

“Discipline has within it the potential for creating future miracles. (Jim Rohn)

    Andre emner

  • Opstart af egen virksomhed eller kreativ sparring på projekter
  • Generelle problemer med selvværd, selvtillid og selvrespekt
  • Elliminering af fobier, eksamensangst, sceneskræk og traumer
  • Elliminering af kroniske smerter efter ulykke eller sygdom

Investér i Coachingforløb

Et coachingforløb løber typisk over 2-4 måneder og tager udgangspunkt i din unikke situation. Vi starter med tale forventninger, drømme og succeskriterier hvorefter vi lægger en plan for realiseringen af forløbets formål. Du får fire coachinger pr måned plus korte ad-hoc samtaler og emails efter behov. Et forløb er det optimale ved livsstilsændringer og projekter, da du har brug for at arbejde langsigtet med tingene.

Book en Coaching

En coaching varer typisk 45-60 minutter. Hver coaching har sin egen cirkel med afklaring af målsætning, udfordringer og aktionpoints. Det betyder at når vi slutter så ved du præcist hvad du har fået ud af det. Coachingen kan foregå ansigt til ansigt eller over telefon eller Zoom eller Skype. Forløsning af konkrete problemer som fobier, præstationsangst og traumer foregår bedst ansigt til ansigt.

Læs dette indlæg om hvorfor coaching og NLP gør en stor forskel.

Forespørg på Coaching

Alle felter skal udfyldes

Navn

Email

Telefon

By og postnr.

Din tekst

E-bog: Magi med ord: Årsag & virkning
Lær avanceret NLP spørgeteknik så du kan skabe hurtige forandringer i klienter, medarbejdere og andre du har lyst til at hjælpe.
Pris: kr.139.00

Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.