fbpx

Der ER ikke næring nok i moderne kost!

Vidste du, at for 150 år siden spiste vi mere end 5000 kalorier om dagen i gennemsnit (det er rigtigt, vi bevægede os meget mere dengang). Kosten var ikke så varieret, som i dag, men den var grundlæggende af langt højere kvalitet! Vi spiste ingen raffinerede produkter, ingen kunstige tilsætningsstoffer og ingen ekstra sukker og usunde fedtsyrer fra billige planteolier.

kostpyramide3Dengang var der næsten ingen overvægtige, og – hvis man korrigerer for datidens høje børnedødelighed – levede vi lige så længe som i dag! Men vi gjorde det stort set uden livsstilssygdomme og uden at tage medicin.

I dag spiser vi kun omkring 2000 kalorier om dagen i gennemsnit. Moderne kost er mere varieret, men ofte af langt dårligere kvalitet. I dag er næsten alt hvad vi spiser i den vestlige verden, præfabrikeret mad med et lavt indhold af essentielle næringsstoffer, masser af kunstige tilsætningsstoffer og masser af sukker og dårlige fedtsyrer.

I dag tager over én million danskere medicin mod for højt kolesterol og blodtryk, en halv million er på lykkepiller, og mere end en halv million har type 2 diabetes (200.000 af dem ved det iflg Diabetesforeningen ikke endnu). Halvdelen af os er overvægtige, og flere og flere får mentale og emotionelle diagnoser som ADHD, depression og stress (dårlig kost belaster også hjernen). Spørgsmålet er bare om alt dette er sygdomme, vi absolut skal have, eller om det er symptomer på en mere og mere usund livsstil?

Mange forskere mener i dag, at kombinationen af, at vi i dag spiser meget mindre end før, og at de fødevarer, vi spiser, generelt er af dårligere kvalitet, er forklaringen på den eksplosion af livsstilsrelaterede sygdomme, vi har set de seneste 50 år. Selvom mange af os på overfladen ser ud, som om vi får rigeligt, er vi fundamentalt underernærede med et stort underskud af grundlæggende essentielle næringsstoffer. Man kalder dette for ‘type B fejlernæring’.

Findes der en let løsning på dette? På et samfundsplan, nej for der er store kræfter i samfundet, der lever af ‘behandling’ af livsstilssygdomme! På det personlige plan, ja for du bestemmer selv, hvad du putter i munden! Men hvor ‘let’ er det lige for dig og mig at motionere så meget, at vi kan tillade os at spise 5000 kalorier om dagen for at få næring nok? Sandheden er, at vi HAR brug for tilskud.

hungryplanetJeg startede selv for mere 35 år siden min ’erkendelsesrejse’ med at have stort fokus på kost og motion. Så fulgte mange års intensivt fokus på visualisering og terapeutisk kommunikation. I denne tid er jeg tilbage for at samle op på ny forskning om sundhed og mental styrke gennem kosten og relevante tilskud.

Hvis du vil se dette budskab i billeder, så klik dig igennem nogle af udstillingen ‘Hungry Planet‘s billeder af 27 familiers madvarer i en uge – læg specielt mærke til kontrasten i naturlighed mellem Egypten (11) og USA (13)!

Jeg ved ikke med dig, men jeg kan IKKE spise 5000 kalorier om dagen uden at tage voldsomt på! Derfor tager jeg to specielle tilskud, som både supplerer kroppens behov for essentielle næringsstoffer – vitaminer, mineraler og fedtsyrer – og som også giver et tilskud af specielle mikronæringsstoffer som beta glucan 1.3,1.6, lycopen, curcumin, Q10 og masser af polyphenoler og meget mere.

Det koster mig under en tyver om dagen til opbygning – mindre end hvad de fleste bruger på nedbrydning (og en bagatel i forhold til hvad de fleste bruger på at vedligeholde bolig og bil).

Udfyld formularen og få flere informationer:<(h4>

Navn

Email

Telefon

By og postnr.

Din tekst


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.