fbpx

Derfor skal du tage Omega-3 hver dag!

Hvis der var et naturligt tilskud, som på én gang medvirker til at vedligeholde normalt blodtryk, normalt hjerte- og hjernefunktion, normalt syn, normal muskelfunktion, normale knogler og som samtidig kunne bidrage til at beskytte fedtstofferne i dit blod mod oxidativ stress, (og som hvis du er gravid, bidrager til dit ufødte barns udvikling af normalt syn og normal hjernefunktion) – ville du så ikke gerne høre mere om det?*

For at forstå hvorden én ting kan virke på så mange ting, får du her lidt baggrundsviden i 5 enkle trin:

inuitter

  1. I 1972 dokumenterede de to danske læger Bang og Dyreberg, at Omega-3 fra fisk har en særdeles gavnlig virkning på kredsløbet. De havde længe undret sig over hvorfor de grønlandske inuiter stort set ikke have hjertekarsygdomme, selvom de spiste en utrolig fedtrig kost (indtil da mente man at det var fedtet i maden, der gav hjertekarsygdomme). Det satte gang i en omfattende global forskning i hvorfor Omega-3 har så mange gavnlige virkninger.

  2. I 1982 fik de tre læger Bergström, Samuelsson og Vane Nobelprisen i medicin for at dokumentere at Omega-6 (de fleste planteolier) danner stoffer som fremmer inflammation, mens Omega-3 (fiskeolie) danner stoffer som dæmper inflammation. På det tidspunkt erkendte man at det er balancen mellem Omega-6 og Omega-3, der er vigtigt.

  3. I 2004 fik de nordiske landes sundhedsstyrelser endelig nys om sagen. Der udsendte de en officiel anbefaling der lød, at man skulle stræbe efter højst at spise 5 gange så meget Omega-6 som Omega-3 (5:1), så graden af kronisk inflammation i kroppen ikke blev for stor. De fleste forskere mener dog at 1:1 eller højst 3:1 er det rigtige tal at gå efter.

  4. Desværre er det meget svært at holde så lavt et indtag af Omega-6. Det skyldes at næsten al den mad du køber i supermarkedet, er tilsat planteolie, og at kødet du spiser er i ubalance fordi det kraftfoder, dyrene spiser, også indeholder planteolie. Endelige kan vi ikke længere regne med fx. laks som kilde til Omega-3. Dette skyldes at det meste laks du køber i Danmark er opdrættet, og derfor ikke indeholder den Omega-3 som laksen naturligt får fra tang og alger (de spiser også kraftfoder). Derfor har gennemsnitspersonen i Danmark nu en omegabalance på 12:1.

  5. I dag er forskere over hele verden enige om at Omega-3 virker på så mange forskellige ubalancer i kroppen, fordi den dæmper den kroniske inflammation, som langt størstedelen af befolkningen i den vestlige verden i dag lider af. EU anbefaler at vi hver dag spiser tre gram Omega-3 i vores kost. Det er der ingen der gør, derfor har vi brug for at tage det som tilskud.

Når alt dette er sagt og skrevet, så er det bestemt ikke al fiskeolie på markedet, der er værd at spise! Noget er allerede harsk i pakken mens andet er så svagt at det næsten ikke virker. Det har adskillige artikler og udsendelser så effektivt dokumenteret. Kunne det ikke være betryggende hvis du vidste med sikkerhed at det du tager, er i orden og virker i din krop?

Hvad med at prøve noget et videnskabeligt styret forløb med en kraftig Omega-3 olie, designet specifikt til at skabe balance mellem din Omega-6 og din Omega-3:

  1. Du bliver testet med en blodprøve og får derved en præcis status på hvordan balancen i din aktuelle kost er, og om dine eventuelle tilskud faktisk virker.
  2. Du tager en speciel balanceolie i en meget stor dosis (typisk svarende til 10-15 kapsler om dagen) i 120 dage (længe nok til at alle dine blodceller er skiftet ud).
  3. Du tager blodprøven igen. Det giver dig en præcis status på hvordan denne balanceolie virker på din krop (på dette tidspunkt har du formentlig allerede i lang tid mærket hvad det at være i balance betyder).

Spørgsmål og svar:

Q: Er det dyrt?
A: Nej, og hvis du sammenligner indholdet af EPA og DHA med indholdet i andre olier, er det endda ofte billigere (og så får du endda de 2 laboratorietest med oveni).

Q: Kan man stole på at olien er frisk?
A: Olien er ikke indkapslet men flydende, og den lugter og smager ikke af fisk eller levertran (der gælder de samme regler for fiskeolie som for al anden mad med fisk – hvis den lugter af fisk er den ikke frisk).

Q: Kan man købe en enkelt flaske for at prøve det?
A: Ja men det tager 120 dage før dit blod er i balance. Mange kan mærke forandringen før, men du får det største udbytte ved at tage olien i min 6-7 måneder (og du spare også en del).

Q: Hvad hvis jeg allerede er i balance?
A: Hvis den første test viser at du er ok, får du pengene igen uden spørgsmål.

Kunne du tænke dig at vide hvordan denne olie er fundamentalt anderledes end andre omega-3 olier, så send formularen herunder med resten af dine spørgsmål:

Navn

Email

Telefon

By og postnr.

Din tekst

* Alle er EU-godkendte sundhedsanprisninger baseret på dokumenteret forskning.


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.