fbpx

Din Personlige Vej til SUCCES

Mange mennesker har store drømme men de fleste når dem aldrig! Heldigvis kan du nu få en trin-for-trin vejledning i hvordan du erkender, konkretiserer og realiserer dine drømme:

3D-din-personlige-vejDin Personlige Vej til SUCCES er autentisk skrevet og udgivet ved at bruge principperne som beskrives i bogen, og de egner sig også til realisering af alle andre typer drømme. Bogen har tidligere været udgivet som en trykt bog, og er nu efter en grundig revision kommet som en rigtig fin arbejdsbog i e-bogsformat.

Som e-bog er den endda endnu bedre! Nu kan du nemlig bruge den som arbejdsbog og printe et nyt eksemplar ud hver gang du arbejder på et nyt projekt. På den måde kan du lave bogens opgaver med forskelligt indhold fra gang til gang. Din Personlige Vej til SUCCES giver dig 86 siders total inspiration, motivation og handlekraft…

Bogen er bygget op, så du trin for trin tilegner dig de færdigheder, du skal bruge for at kunne skabe de resultater, du drømmer om.

“En af de bedste selvudviklingsbøger jeg længe har læst. Det er tydeligt at den er et resultat af et kæmpe research og Petes formidable evne til at finde, udvælge, sammensætte og formulere svært tilgængeligt stof, på en logisk måde. Kan klart anbefales!” (Allan Skipper Pedersen)

 • Lær hvorfor kun realiseringen af DINE INDERSTE DRØMME tæller – hvis du vil være lykkelig
 • Lær den bedste DEFINITION PÅ SUCCES der findes – og hvorfor du ikke kan nøjes med mindre
 • Lær at bruge den KREATIVE SKÆBNECIRKEL – så den virker FOR dig og ikke længere IMOD dig
 • Lær at lave TANKEEKSPERIMENTER som genier gør – og forøg din handlekraft hundredefold
 • Lær hvordan du laver det endelige MANUSKRIPT TIL SUCCES – og lettest fører det ud i livet
 • Lær hvordan du skaber ÆGTE MOTIVATION – versus bare at ‘have lyst’ til at opleve målet
 • Lær hvordan du forbinder dine mål med dine VÆRDIER – og bliver bedre til at fokusere
 • Lær de 10 POWERSPØRGSMÅL – der én gang for alle sætter en stopper for din tøven
 • Lær at lave den ENDELIGE PLAN – hvilket er let når alle de andre ting er på plads
 • Lær at INTEGRERE bogens filosofier i dagligdagen – så succes’en fortsætter…
 • Du kan også vælge at investere i Total Succes Premium Pack hvor du også får audiokurset Motivation som bla. indholder en inspirerende powertalk om hvordan du skaber øget motivation i dig selv og andre.

  Når du har klikket Bestil nu kommer din indkøbskurv frem øverst på butiksiden. Klik på den gule PayPal-knap nederst i kurven for at gå til betaling (du behøver ikke en PayPalkonto for at betale med kort). Når du på betalingssiden har indtastet dine kortinformationer og klikket OK, modtager du en mail med kvittering og link til download af e-bogen.

  Du kan også betale med MobilePay til 29439647. Når du har betalt, bedes du sende en SMS med din bestilling og email (husk at medregne forsendelse kr. 50 hvis du bestiller fysiske varer). Klik her hvis du er på mobilen og ønsker at betale med mobilepay.

  Totel Succes Premium Pack
  Effektive redskaber til at kende dine drømme og skabe handlekraft: E-bogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' og audiokurset 'Motivation' som MP3.
  Pris: kr.278.00
  Pris: kr.197.00

  E-bog: Din Personlige Vej til SUCCES
  Er du sulten efter succes men ved ikke rigtigt hvordan du gør? Denne succesmanual kan hjælpe dig til at gøre dine drømme til virkelighed.
  Pris: kr.139.00

  OBS: Digitale produkter er ligesom CD’er og bøger beskyttet af loven om ophavsret. De må derfor hverken kopieres eller deles med andre udenfor ens private husstand.

  “Er du en av de som tar og griper mulighetene når de kommer så er denne boken her ett fantastisk verktøy til å nå dine mål. Jeg kjenner Pete Andersen personlig og jeg vet han praktiserer det han sier! Jeg kan anbefale denne boken til alle på det varmeste”. (Tor Eivind Hoel)


  Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

  Accès des membres - Login

  Oublié votre mot de passe ?

  Rejoignez-nous

  Réinitialiser le mot de passe
  Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.