fbpx

Få ‘Din Personlige Vej til SUCCES’ gratis:

Mange mennesker har store drømme men de fleste når dem aldrig! Heldigvis kan du nu få en trin-for-trin vejledning i hvordan du erkender, konkretiserer og realiserer dine drømme:

OBS: Udfyld formularen nederst og få ‘Din Personlige Vej til SUCCES’ tilsendt gratis!

3D-din-personlige-vejDin Personlige Vej til SUCCES er autentisk skrevet og udgivet ved at bruge principperne som beskrives i bogen, og de egner sig også til realisering af alle andre typer drømme. Bogen har tidligere været udgivet som en trykt bog, og er nu efter en grundig revision kommet som en rigtig fin arbejdsbog i e-bogsformat.

Som e-bog er den endda endnu bedre! Nu kan du nemlig bruge den som arbejdsbog og printe et nyt eksemplar ud hver gang du arbejder på et nyt projekt. På den måde kan du lave bogens opgaver med forskelligt indhold fra gang til gang. Din Personlige Vej til SUCCES giver dig 86 siders total inspiration, motivation og handlekraft…

Bogen er bygget op, så du trin for trin tilegner dig de færdigheder, du skal bruge for at kunne skabe de resultater, du drømmer om (normalpris 139,- (værdi: ubetalelig).

“En af de bedste selvudviklingsbøger jeg længe har læst. Det er tydeligt at den er et resultat af et kæmpe research og Petes formidable evne til at finde, udvælge, sammensætte og formulere svært tilgængeligt stof, på en logisk måde. Kan klart anbefales!” (Allan Skipper Pedersen)

Udfyld formularen og få ‘Din Personlige Vej til SUCCES’ tilsendt gratis nu (du er klar til at læse om ét minut).

Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.