fbpx

Forskellen på succes og fiasko

Prøv engang, under OL i Kina, at lægge mærke til hvor lille forskellen mellem vinder og taber egentlig er. Ofte er det bittesmå marginaler der skiller dem fra hinanden.

Ved mændenes 800 meter løb ved OL i 2004 var forskellen mellem guldmedaljen og ingen medalje kun 0,71 sekund. Det er mindre end det tager at læse et af de korte ord i disse sætninger.

Hvordan er dette relevant for dig? Godt spørgsmål! Måske er det relevant hvis man tænker over om vi egentlig bruger os selv fuldtud – vores evner, vores tid og vores ressourcer, og om vi nogen gange giver lidt for hurtigt op.

Kunne du f.eks. slukke for fjernsynet lidt tidligere hver aften, og i stedet bruge en halv time på at dygtiggøre dig indenfor noget der interesserer dig? Kunne du f.eks. lægge mere energi og engagement i det arbejde du har valgt – bare én enkelt grad? Ved 99 grader er du varm, men ved 100 koger du…

Se denne tankevækkende film om hvordan bare én grad mere kan gøre hele forskellen (husk at 212 grader fahrenheit er det samme som 100 grader celcius).

Hvad mener du om dette? Bruger du dig selv 100% eller har du mere at give af? Skriv en kommentar…

Vejledning til succes:

E-bog: Din Personlige Vej til SUCCES
Er du sulten efter succes men ved ikke rigtigt hvordan du gør? Denne succesmanual kan hjælpe dig til at gøre dine drømme til virkelighed.
Pris: kr.139.00

Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Skriv kommentar

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.