fbpx

Healing af dit indre barn

Processen om at heale dit indre barn er ikke bare en af de smukkeste og mest naturlige psykologiske processer, det er også en af de mest virksomme. Først et citat der på bedste vis beskriver hvorfor det er vigtigt:

www.PeteAndersen.dk“I hele dit liv er der ingen der nogensinde har krænket dig mere end du krænker dig selv. Og grænsen for din selv-krænkelse er præcis den grænse du vil tolere fra andre. Hvis nogen krænker dig en lille smule mere end du krænker dig selv, vil du fjerne dig fra den person. Men hvis nogen krænker dig en lille smule mindre end du krænker dig selv, vil du blive i det forhold og tolerere det i det uendelige”. – Don Miguel Ruiz

Sagen er at hvis vores standard for hvordan vi tillader andre – eller måske ligefrem ‘opfordrer’ dem til – at behandle os, er bestemt af måden vi behandler os selv, så bliver vi nødt til at kigge på os selv først. Det er svært at kræve af andre, at de skal behandle os med respekt og kærlighed, hvis vi ikke selv kan gøre det. Problemet der opstår når vi ikke føler os elsket, er det væld af stressende adfærdsmønstre, der har til formål at kompensere for den kærlighed og respekt, vi ikke længere tror på at vi er værdige til.

Det som er vigtigt at forstå er at hvis vi er blevet krænket i vores første år, så fortsætter vi selv krænkelsen indeni – som et aktivt neurologisk mønster.

Det er også vigtigt at forstå at de krænkelser der er tale om, slet ikke behøver at være egentlige overgreb eller vold. Det kan være helt almindelige dagligdags situationer hvor den voksne bare ikke har tid eller overskud til at være indlevende, og barnet derfor oplever ikke at være respekteret eller elsket.

Processen er vigtig fordi dit forhold til dit indre barn bestemmer din sundhed, dit forhold til andre, din kreativitet og din evne til at nå dine mål. Det er den ‘skjulte’ faktor i alle dine projekter, og hvis du sommetider oplever at ‘kampen’ for at realisere dine mål, ikke er forbundet med ydre faktorer men med indre ‘tyngde’, så vil du kunne få stort udbytte af at lære at heale dit indre barn.

Selve processen er en smuk meditativ proces hvor du afslappet ‘går tilbage’ til udvalgte begivenheder og udforsker dem fra et nyt og mere forstående perspektiv. Til sidst healer du dig selv og andre involverede indtil alt er ok. De forandringer der springer ud af denne healing er ofte prompte, og kan være både af fysisk og emotionel art…

Har du selv erfaringer med healing af dit indre barn? Skriv en kommentar…


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.