fbpx

Inspiration

På et tidspunkt skrev jeg en lang række artikler til et førende dansk sportsmagasin. Ideen var at jeg skulle fokusere på hvordan mental træning kan øge ens resultater:

3D-inspirationSiden har jeg ofte delt en artikel ud på et af mine kurser, og en dag var der én der spurgte mig ‘hvorfor udgiver du ikke en bog med dine artikler?’ Jeg tænkte ‘hvorfor dog det’ og slog det hen, men ideen har alligevel ligget og spiret, fordi lige pludselige en dag, lige før jeg faldt i søvn, kom den igen. Og denne gange sagde jeg ‘hvorfor dog ikke’.

Artiklerne er medtaget i den rækkefølge de er skrevet, og du kan springe rundt i dem som det passer dig. Du vil måske opleve at visse temaer går igen i flere artikler. Der vil jeg bede dig tænke på at jeg kun skrev én artikel om måneden, og det forventedes ikke at læseren havde læst de andre artikler. Desuden synes jeg at vigtige ideer skal gentages flere gange. De 15 artikler i denne bog (bind I) handler om:

 1. Mental Træning
 2. Mental Diæt
 3. Stresskontrol
 4. Mål og Motivation
 5. Silva Metoden
 6. Motivationsretning
 7. Mental Hovedrengøring
 8. Neuro Lingvistisk Programmering
 9. De uafsluttede Sager
 10. Strukturen i et Mesterskab
 11. De Usynlige Børn
 12. Fra Offer til Kriger
 13. Bedre resultater (se eksempel på artikel)
 14. Visualisering
 15. Succes eller Selvværd

Ialt 200 siders total inspiration og storytelling!

OBS: Der findes en 2’er med 15 andre inspirerende artikler. Den hedder ‘Mere Inspiration’ og du kan få den med for bare en halvtredser ekstra (se artiklerne i bind to).

Når du har klikket ‘Bestil nu’ kommer din indkøbsvogn frem øverst på siden. Når du er klar til at gå til betaling, så klik på det gule PayPal-logo nederst i vognen. Når du kommer over til PayPal og har indtastet dine kortinformationer og klikket OK, modtager du kvittering og evt. link til download af digitale produkter (det er muligt at betale uden Paypalkonto på computer, men pt ikke på mobil). Fysiske produkter sendes indenfor 48 timer.

Du kan også betale med MOBILEPAY til 29439647 (husk at medregne forsendelse kr. 50,- ved bestilling af fysiske varer). Når du har betalt, bedes du sende en SMS med din bestilling, email og adresse.

Klik her hvis du er på mobilen og ønsker at betale med mobilepay.

Fysisk pakkeløsning 2: Tonsvis af inspiration (du sparer 89,-)
Fysisk pakkeløsning 2: Tonsvis af inspiration (du sparer 89,-)
Bøgerne 'Inspiration' og 'Mere Inspiration' med tilsammen 30 superinspirerende artikler med effektive strategier for succes.
Pris: kr.189.00

Bog: Inspiration
OBS: Bind 1! Du får 15 spændende artikler om hvordan du skaber resultater - gode historier om handlekraft og succes til din egen 'storytelling'.
Pris: kr.139.00


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.