fbpx

Jeg anbefaler…

Her er en lille samling ressourcer jeg selv bruger og er glad for: Verdens bedste onlinekursus i personlig udvikling, verdens bedste samling lydbøger om personlig udvikling og verdens bedst dokumenterede kosttilskud – kontakt mig hvis du har spørgsmål til nogle af tingene.

Silva Life System (Silva Metoden)

Jeg har i årene fra 1987 til 2013 afholdt mere end 300 Silvakurser for tilsammen mange tusinde mennesker. Silva Metoden er efter min mening verdens bedste kursus i mental træning og personlig udvikling, og jeg vil varmt anbefale dig at tage det. Onlinekurset er udviklet og indtalt af grundlæggerens datter, og du får det til en brøkdel af prisen på livekurset. Silva Metoden er en investering for livet, eftersom du vil kunne fortsætte med at have et voksende udbytte af kurset resten af dit liv. Klik på linket og skroll ned på næste side og klik Add to Cart med det samme. Klik her for at se mere.

Få inspiration på Audible

audiblegoldJeg bruger en del tid på landevejen og har valgt – i stedet for at høre musik – at tilbringe den tid sammen med nogle af verdens mest inspirerende forfattere. Her er Audible min absolut foretrukne leverandør. Du kan vælge et Platinum abonnement til $23 om måneden, med to lydbøger fra Audibles enorme udvalg uanset pris (og 20% på alt hvad du ellers køber). Eller du kan vælge et Gold abonnement med én lydbog om måneden til kun $15. Alle dine lydbøger hentes automatisk ned i audibles app på din telefon. Er det godt? Jeps det er verdensklasse og første lydbog er gratis. Klik her for at se mere.

Nødvendig sundhed og forebyggelse

spooncapsulesJeg ved ikke med dig, men jeg tror ikke på at moderne mad kan dække vores behov for essentielle næringstoffer. Grunden er at vi spiser historisk få kalorier (fordi vi bevæger os så lidt) af noget som er relativt næringfattigt på grund af forarbejdning og tilsætningsstoffer. Derfor investerer jeg en tyver om dagen i beskyttelse og forebyggelse. For det får jeg en fantastisk olie med masser af omega-3 og en avanceret multivitamin med alt hvad jeg har brug for af vitaminer, mineraler, Q10, antioxodanter og immunforsvarsbooster. Det hele leveres i abonnement direkte til min hoveddør. Klik her for at se mere.

Mindre stress, bedre søvn og godt humør

Jo mindre du sover, jo kortere bliver dit liv! Så enkelt kan det siges. God søvn er nemlig altafgørende for din psykiske og fysiske restituering og robusthed. Siden det tolvte århundrede har man brugt safran til at sove bedre, stresse mindre og løfte humøret. I de senere år har videnskaben dokumenteret hvorfor og hvordan det virker. Jeg har selv siden marts 2016 testet og anvendt et anerkendt safranprodukt som effektivt bidrager til bedre søvn og bedre kognitive funktioner – præcis som forskerne har dokumenteret. Jeg synes også at du skal prøve det: Klik her for at se mere nu.


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.