fbpx

Kilden i din have

Forestil dig at du i din have har en kilde med det reneste og klareste vand, der uafbrudt risler i en rigelig strøm. Du ved at du kan drikke så meget du vil og så tit du vil fra den kilde. Den vil altid være der og den løber aldrig tør.

Vand fra kilde i din haveForestil dig så at der en dag kommer en person og siger, at han vil give dig en flaske vand om dagen, hvis bare du vil adlyde ham og gøre alt hvad han siger. Du takker selvfølgelig pænt nej til hans tilbud fordi du ved, at du til enhver tid kan sætte dig ved kilden i din egen have og drikke så meget vand du ønsker.

Forestil dig nu et andet scenario: Du har ikke fået vand i lang tid, det er varmt og du er meget tørstig. Der kommer en person hen til dig og tilbyder dig en flaske vand om dagen, hvis bare du vil adlyde ham og gøre alt hvad han siger. Denne gang siger du ja fordi du har brug for vand og fordi du ikke ved hvornår du igen vil få noget…

Hvad tænker du at denne historie handler om? Skriv dine tanker i kommentarfeltet længere nede…


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Kommentarer

 1. anita skriver:

  For mig at se handler det om tryghed, om at kunne stole på sig selv og tillid til at alt det vi har brug for bliver givet til os og gør os frie til at træffe de valg vi ved er bedst for os, i omvendt situation har vi mistet overblikket, vi stoler ikke på livsprocessen og lægger vores liv i andres hænder, vi gør os afhængie.

 2. hej
  jeg tænker, at det kan være let at sige “ja” i 2. situation. Men at man skal tænke sig godt om, og ikke altid bare svare hurtigt – men være eftertænksom. Jeg ville ikke give min frihed fra mig, medmindre jeg var ved at dø. Så i dette tilfælde ville jeg vælge at undersøge andre muligheder for at få mine behov dækket. (for at få vand). Men sommetider kan man let blive afhængig af andres luner, hvis man ikke får tænkt sig om først.
  Lene

 3. Bettina Jensen skriver:

  Jeg synes at det er et klassisk eksempel på, at vi altid vælger udfra den situation vi befinder os i.

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.