fbpx

Magi med ord: Årsag & Virkning

Kender du det, at visse mennesker, igen og igen, gør noget der kan gøre dig ked af det, bange, irriteret, vred eller måske endda pisse dig totalt af? At nogen kan ‘trykke på dine knapper’ så du mister selvkontrollen på en måde, du ikke bryder dig om? Hvis du gør er du bestemt ikke alene – og denne e-bog har løsningen til dig:

3D-magi-aarsag-virkningDenne e-bog giver dig en praktisk indsigt i filosofien bag den unikke tre-trins spørgeteknik, jeg i mange år har brugt til at udfordre, svække, og ofte helt elliminere, visse typer begrænsende overbevisninger hos klienter, foredragsgæster og mange andre.

Mange gange har det kun taget nogle få minutter at svække en persons begrænsende overbevisning så afgørende, at han/hun i praksis ikke længere har kunnet leve efter den. Andre gange har teknikken fungeret som et effektivt forarbejde til andre teknikker.

Specielt indflydelsesrige er de overbevisninger, som styrer vores emotionelle tilstande. De kan nemlig, hvis de ikke er konstruktive, ’kapre’ vores følelsesliv og skabe en dagligdag fyldt med udmattende lidelse i form af frustration, angst og stress.

Det grundlæggende er, at mennesker har de ressourcer, de skal bruge,
og at hvis du kan hjælpe dem af med deres begrænsninger,
så skal de nok finde vejen til deres mål.

Trin 1 hjælper dig til at kende og finde, de tre elementer af en bestemt oplevelse, som du har brug for, for at kunne hjælpe et menneske fri af hans/hendes begrænsninger i den aktuelle sammenhæng. Dette er vigtigt fordi, hvis du ikke ved hvad du skal spørge efter, kan du tale med folk i timevis, uden at komme nærmere en løsning.

Trin 2 viser dig hvordan du, med nogle få empatiske spørgsmål, adskiller det andre gør, fra det man selv gør. Det sidste har du indflydelse på – det første har du ikke. Dette er vigtigt fordi, ofte er det en sammenblanding af disse to ansvarsområder der gør, at mennesker har svært ved at slippe negative reaktionsmønstre.

Trin 3 handler om hvordan du svækker den oprindelige overbevisning så meget, at den ikke længere har nogen sandhedsværdi, og derfor heller ikke længere kan efterleves i praksis. Det sker når du i personens egen historie finder oplevelser, der på en utvetydig måde viser, at den oprindelige begrænsende overbevisning, ikke kan være sand. Dette er ’the moment of truth’ og reaktionen spænder fra forvirring, over dyb eftertænksomhed, til spontan latter. Overordnet set får du med denne e-bog:

  • En enkel struktur der giver en god forståelse af problemers natur
  • Præcise kriterier for hvad du har brug for at vide, så du ikke spørger i blinde
  • Konkrete eksempler på formuleringer der virker (og nogle der ikke virker og hvorfor)
  • Et overblik over hvordan hjernen fortolker og giver mening til vores oplevelser
  • Mange gode indsigter som vil påvirke din kommunikation i positiv retning

OBS: Denne teknik er UNIK for den form for NLP som jeg underviser i – du lærer den ikke andre steder!

E-bogen er skrevet helt i teknikkens ånd – kortfattet (kun det nødvendige er med på de 22 sider) og præcis (masser af eksempler på specifikke formuleringer). Bestil e-bogen herunder og vær i gang med at lære teknikken om to minutter!

Når du har klikket Bestil nu kommer din indkøbskurv frem øverst på butiksiden. Klik på den gule PayPal-knap nederst i kurven for at gå til betaling (du behøver ikke en PayPalkonto for at betale med kort). Når du på betalingssiden har indtastet dine kortinformationer og klikket OK, modtager du en mail med kvittering og link til download af e-bogen.

Du kan også betale e-bogen med MobilePay til 29439647. Når du har betalt, bedes du sende en SMS med din email og din bestilling. Klik her hvis du er på mobilen og ønsker at betale med mobilepay.

E-bog: Magi med ord: Årsag & virkning
Lær avanceret NLP spørgeteknik så du kan skabe hurtige forandringer i klienter, medarbejdere og andre du har lyst til at hjælpe.
Pris: kr.139.00

OBS: Digitale produkter er ligesom CD’er og bøger beskyttet af loven om ophavsret. De må derfor hverken kopieres eller deles med andre udenfor ens private husstand.


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Kommentarer

  1. E-bogen er præcis, skarp og velformuleret, og teknikken er overraskende effektiv! Specielt godt at vide præcist hvad man har brug for at vide om et problem, for at kunne hjælpe andre af med det. Tak for god inspiration…

  2. Robert skriver:

    Denne e-bog har givet mig en helt ny og ekstremt brugbar definition på en overbevisning. En definition der automatisk åbner en masse døre til at arbejde med overbevisninger på nye måder. Nå ja, så er det selvfølgelig også godt at vide hvordan nogle få præcise spørgsmål kan ændre alt… Tak for nogle gode indsigter…

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.