fbpx

Motivation

Savner du sommertider motivation og gode grunde til at handle? Slut med det! Dette audiokursus på MP3 og CD giver dig de forståelser og strategier, der kan hjælpe dig frem til ikke længere, ikke at kunne handle på dine drømme:

Lyt til kurset når du kører bil eller gør andre ting, og opdag hvordan du hurtigt udvikler mere og mere motivation, engagement og handlekraft. ‘Kanon inspirerende!’ siger dem der lytter…

Når du investerer i dette audiokursus giver du samtidig dig selv muligheden for en ny og bedre fremtid. Du får nemlig de ‘hemmelige’ strategier, som succesrige mennesker til alle tider har brugt, for at nå deres største mål! Interesseret? Det burde du være! Fordi som du vil høre er det kun tre procent, der når deres mål. Her er nogle af overskrifterne:

  • De tre enkle trin du skal bruge for at øge din motivation markant
  • En visionær tankegang der automatisk aktiverer nye ressourcer
  • Storytelling, der lægger positive budskaber i dit ubevidste sind
  • Hemmeligheden om handlekraft der vil fjerne den sidste tøven
  • Konkrete daglige rutiner der vil fastholde dit fokus på målet

Du kan også vælge at investere i Total Succes Premium Pack hvor du også får E-bogen Din Personlige Vej Til SUCCES som bla. indholder en konkrete trin-for-trin vejledninger i at finde dine drømme, sætte dine mål og lægge planer der virker.

Når du har klikket Bestil nu kommer din indkøbskurv frem øverst på butiksiden. Klik på den gule PayPal-knap nederst i kurven for at gå til betaling (du behøver ikke en PayPalkonto for at betale med kort). Når du på betalingssiden har indtastet dine kortinformationer og klikket OK, modtager du en mail med kvittering og link til download af evt digitale produkter. Fysiske varer sendes indenfor 48 timer. Se mængderabat.

Du kan også betale med MobilePay til 29439647. Når du har betalt, bedes du sende en SMS med din bestilling og email (husk at medregne forsendelse kr. 40 hvis du bestiller fysiske varer). Klik her hvis du er på mobilen og ønsker at betale med mobilepay.

Totel Succes Premium Pack
Effektive redskaber til at kende dine drømme og skabe handlekraft: E-bogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' og audiokurset 'Motivation' som MP3.
Pris: kr.278.00
Pris: kr.197.00

Audio CD: Motivation
Dette inspirerende foredrag giver dig de hemmelige strategier, som under tre procent af de mest succesrige mennesker i verden bruger til at nå deres mål.
Pris: kr.149.00
Pris: 10,00

Audio MP3: Motivation
Dette foredrag giver dig de hemmelige strategier, som under tre procent af de mest succesrige mennesker i verden bruger til at nå deres mål.
Pris: kr.139.00

Digitale produkter er ligesom CD’er og bøger beskyttet af loven om ophavsret. De må derfor hverken kopieres eller deles med andre udenfor ens private husstand.


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.