fbpx

Så du tror du har udfordringer?

Det er ikke hvordan du starter, men hvordan du slutter der tæller. Det er denne enestående mands motto. Se ham og få nyt perspektiv på tingene.

Mange af de fleste almindelige menneskers udfordringer blegner i forhold til de udfordringer han har – men har har overvundet de fleste og er kommet stærkere ud af det end de fleste.

Nick Vujicic er født uden arme og ben og alligevel spiller han golf, svømmer og kan gøre stort set alting uden hjælpemidler – og så er han en fantastisk inspirator og foredragsholder (klik på billedet og se Nicks første bog).

Du er nødt til at opleve denne lille film hvor Nick han siger det mere præcist, end nogen anden nogen sinde har gjort det. Det er rammende og præcist og meget følelsesladet…

Hvad mener du? Synes du at hans enkle historie, hvor han bruger sig selv som eksempel, giver god mening? Skriv en kommentar…

God opfølgning på emnet:

E-bog: Din Personlige Vej til SUCCES
Er du sulten efter succes men ved ikke rigtigt hvordan du gør? Denne succesmanual kan hjælpe dig til at gøre dine drømme til virkelighed.
Pris: kr.139.00

Audio MP3: Motivation
Dette foredrag giver dig de hemmelige strategier, som under tre procent af de mest succesrige mennesker i verden bruger til at nå deres mål.
Pris: kr.139.00

Totel Succes Premium Pack
Effektive redskaber til at kende dine drømme og skabe handlekraft: E-bogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' og audiokurset 'Motivation' som MP3.
Pris: kr.278.00
Pris: kr.197.00


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Skriv kommentar

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.