fbpx

Sådan henter du købte digitale produkter

Når du her på siden køber e-bøger i PDF-format eller audiokurser i MP3-format, får du med det samme tilsendt en email med dine personlige links til download. Dine personlige links udløber efter 48 timer, så det er en god idé at hente filerne så snart, du modtager emailen.

hentfilerKlik her hvis du, efter de 48 timer, får brug for at hente filerne igen.

    Download af E-bøger i PDF-format

  • Til Mac: Klik på download-linket i din email hvorefter din computer automatisk henter filen. Filen lægger sig i ‘Overførsler’ hvor du kan højreklikke på den og bestemme i hvilken mappe den skal gemmes.
  • Til iPhone & iPad: Klik på linket i din email hvorefter iPhone og iPad automatisk gemmer e-bogen i appen iBooks. Klik på iBooks for læse den.
  • Til PC: Klik på download-linket i din email hvorefter din computer beder dig definere om filen skal gemmes eller køres. Bestem i hvilken mappe filen skal gemmes hvorefter du kan finde den der.
    Download af audiokurser i MP3-format

  • Til Mac: Klik på download-linket i din email hvorefter din Mac automatisk gemmer filen i iTunes. Herfra kan du afspille den og synkronisere den til iPhone og iPad.
  • Til iPhone & iPad: I øjeblikket er det ikke muligt at downloade MP3-filer direkte til iTunes eller iBooks på iPhone og iPad. Download den i stedet til din computer og synkroniser din iPhone eller iPad med computeren
  • Til PC: Klik på download-linket i din email hvorefter din computer beder dig definere om filen skal gemmes eller køres. Bestem i hvilken mappe filen skal gemmes hvorefter du kan finde den der. Klik på filen for at afspille den.

Hvis du har tips til en bedre vejledning er du velkommen til at skrive til mig ved at bruge formularen herunder:

Navn

Email

Telefon

By og postnr.

Din tekst


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.