fbpx

Slap Af – og styr din stress bedre

Stresset, urolig, anspændt? Ikke mere! Dette audiokursus på CD eller MP3 lærer dig på få dage at slappe af og elliminere skadelig stress på et grundlæggende biologisk niveau:

Audiokurset SLAP AF – og styr din stress bedre er det mest effektive tiltag i behandling af skadelig stress. Du lærer at slappe dybt af på få sekunder, du får enkle teknikker til permanent ‘omprogrammering’ af din oplevelse af situationer, der ellers plejer at give stress, og du får en effektiv ‘turbo-afslapning’, du hurtigt lærer at lave selv.

Kurset er specielt udviklet til at hjælpe dit autonome nervesystem til at slappe af og give permanent slip på skadelig stress. I de guidede øvelser ligger der nemlig en række gavnlige budskaber, som dit nervesystem automatisk reagerer på:

  • Du får effektive teknikker til at slappe dybt af – både mentalt og fysisk
  • Du får et specielt lydspor, der virker afslappende på dit nervesystem
  • Du får storytelling, der lægger positive budskaber i dit ubevidste sind
  • Du får en effektiv mental teknik til at forandre oplevelser, der giver stress
  • Du får alt hvad du skal bruge for at kunne ‘powernappe’ på få minutter

Audiokurset SLAP AF – og styr din stres bedre’ er udarbejdet og indtalt af forfatter og NLP- og Coachtræner Pete Andersen som i mere end 25 år har undervist mennesker i at slappe af. Kurset virker efter hensigten og anbefales derfor af førende stresscoaches i Danmark.

Du kan også vælge at investere i AntiStress Premium Pack hvor du – med en stor besparelse – også får E-bogen ‘Stress, Trivsel & Livsglæder‘ som indholder videnskaben bag stress samt flere øvelser – alt hvad du skal bruge for, at kunne eliminere skadelig stress fra dit liv.

OBS: Sover du dårligt? Så bliver dit liv kortere! Så enkelt kan det siges. God søvn er nemlig altafgørende for din psykiske og fysiske restituering og robusthed overfor stress. Klik her hvis du har lyst til at gøre noget ved det.

Når du har klikket Bestil nu kommer din indkøbskurv frem øverst på butiksiden. Klik på den gule PayPal-knap nederst i kurven for at gå til betaling (du behøver ikke en PayPalkonto for at betale med kort). Når du på betalingssiden har indtastet dine kortinformationer og klikket OK, modtager du en mail med kvittering og link til download af evt digitale produkter. Fysiske varer sendes indenfor 48 timer. Se mængderabat.

Du kan også betale med MobilePay til 29439647. Når du har betalt, bedes du sende en SMS med din bestilling og email (husk at medregne forsendelse kr. 50 hvis du bestiller fysiske varer). Klik her hvis du er på mobilen og ønsker at betale med mobilepay.

AntiStress Premium Pack
Alt hvad du skal bruge for at forstå og arbejde effektivt med stress: Audiokurset 'Slap Af' som MP3 og E-bogen 'Stress, Trivsel & Livsglæder' som PDF.
Pris: kr.278.00
Pris: kr.197.00

Audio CD: Slap Af - og styr din stress bedre
Dette audiokursus lærer dig på kort tid at slappe dybt af og elliminere skadelig stress på et grundlæggende biologisk niveau.
Pris: 149,00


Audio MP3: Slap Af - og styr din stress bedre
Dette audiokursus lærer dig på kort tid at slappe dybt af og elliminere skadelig stress på et grundlæggende biologisk niveau.
Pris: kr.139.00

Digitale produkter er ligesom CD’er og bøger beskyttet af loven om ophavsret. De må derfor hverken kopieres eller deles med andre udenfor ens private husstand.


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.