fbpx

Slight Edge af Jeff Olson

En af mine venner spurgte om han måtte forære mig den bedste bog han nogensinde havde læst. Det var bogen »Slight Edge« med Jeff Olson. Da jeg havde læst halvdelen af bogen vidste jeg at han havde ret. Det var en af er den bedste bog jeg nogensinde har læst. Og jeg har læst tusindvis af bøger om »det succesrige liv«.

Bogen Slight Edge fokuserer på den faktor som næsten alle de andre bøger om succes mangler, det som i den sidste ende gør den store forskel og det som i sidste ende bliver afgørende for om du når dine mål eller ej (klik på billedet af bogen for at se mere).

Forestil dig at du har et skema hvori du hver dag kan markere en pil opad eller en pil nedad. Du har besluttet dig til hver dag at gå en lille tur for at få lidt frisk luft og motion. De dage hvor du faktisk gør det tegner du en pil opad, og de dage hvor du ikke gør det tegner du en pil nedad.

Når der er gået en måned gør du status på dit projekt. Du ved at du virkelig har kæmpet hele måneden for at holde dit løfte til dig selv, men når du ser på kurven over månedens resultater og pilene hvoraf nogle går og andre går ned, kan du se at du faktisk ikke er kommet nogen vegne. Du er præcis hvor du var da måneden startede. Måneden har været en lang kamp om at holde sin plan, men du er alligevel hvor du startede. Kender du det?

Slight Edge handler om dagligdagens små skridt. Om at skabe positive vaner og om at opbygge momentum i retningen af det du ønsker – uden at kæmpe! Bogen er et absolut must for mennesker der har personlige mål de ønsker at nå, samt for mennesker der arbejder med andres mål, ledere, coaches m.m.

Hvad mener du? Har du også læst »The Slight Edge«? Skriv en kommentar…


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Kommentarer

  1. Jazzy79 skriver:

    Ja, det er en fremragende bog. Jeg er vild med den. Købte den selv for 2 år siden og har læst den 4 gange siden. Har den også på audio, hvor jeg har hørt bogen vel omkring 25 gange. Lever efter den filosofi, fordi det er sandheden.

    Forresten så lader det til du har en god ven, når han vil hjælpe dig sådan.

    Jesper

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.