fbpx

Spiritual Laws of Money med T. Harv Eker

Lær at tjene FLERE penge ved at udvikle din spiritualitet:

tharvekerFor nogle år siden var jeg på T. Harv Eker’s kursus ‘Millionaire Mind Intensive’. Det var en rigtig god og meget anbefalelsesværdig oplevelse – faktisk en af mine bedste kursusoplevelser i nyere tid! Nu kan du lære de samme principper hjemme i din egen stue (eller på din telefon)

Et af de grundlæggende principper i ‘Millionaire Mind’ er at din velstand er styret af en indre ‘termostat’, og at først når du formår at ændre dens indstilling, kan du afgørende nå dit næste niveau af velstand.

Du kan også forestille dig at du indeni har en ‘pengebeholder’ af en vis størrelse. Den beholder vil universet omkring dig fylde og lade resten strømme videre. Der er ingen grænser for universets strøm af rigdom og din beholder VIL altid være fyldt op – hverken mere eller mindre. Spiritual Laws of Money hjælper dig til at øge størrelsen på din beholder så du kan rumme mere rigdom.

T. Harv Eker siger, at lige som det ikke er nok kun at gå efter penge, er det heller ikke nok kun at gå efter spiritualitet. De to sider af livet hænger uløseligt sammen, fordi spirituelle mennesker ikke bør leve i knaphed, og fordi de spirituelle principper hjælper dig til at forstå hvor rigdom kommer fra.

Online kurset hedder ‘Spiritual Laws of Money – T. Harv Eker’s Secrets of A Spiritual Millionaire’. I løbet af de otte moduler tager T. Harv Eker dig i hånden og viser dig i detaljer hvordan du tiltrækker flere penge samtidig med at du udvikler din spirituelle side. Jeg kunne skrive side efter side om filosofierne, men synes egentlig bare du skal klikke dig videre til mere information længere nede.

Kvaliteten er helt i top for det er Mindvalley der, i samarbejde med T. Harv Eker har udviklet og produceret kurset. Og det kommer med en genial garanti der gør at det er 100% vind-vind for dig.

Alt i alt betyder det, at du kan bruge dette online kursus til at skabe den succes du altid har drømt om – også selvom du tidligere har kæmpet forgæves for at opnå den.

KLIK HER FOR AT FÅ MERE INFORMATION


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.