fbpx

Stress, Trivsel & Livsglæder

Denne E-bog giver dig en gennemprøvet trin-for-trin vejledning i hvordan du både forebygger og helbreder skadelig stress på et fundamentalt biologisk niveau:

3D-stressbogpeteStress koster hvert år det danske samfund et tocifret milliardbeløb i tabt arbejdsfortjenste og øgede udgifter til sundhedsvæsenet, og dette tal er endda stærkt stigende! Dertil kommer de menneskelige omkostninger i form af svigtende helbred, udbrændthed, misbrug og dårlig livskvalitet. Nogle forskere mener endda, at stress er årsagen til danskernes lave gennemsnitslevealder! Men hvad er stress egentlig, og hvorfor skrives der så meget om det?

  • Få en helhedsorienteret forståelse af stress
  • Lær kroppens advarselssignaler bedre at kende dem
  • Brug kroppens naturlige antistressfunktioner
  • Lær at forebygge skadelig stress i det daglige
  • Sådan lever du det stressfri liv i praksis
  • Øvelser, teknikker og ideer

E-bogen Stress, Trivsel & Livsglæder giver dig ikke bare svar på alle dine spørgsmål. den giver dig også alle de værktøjer, som du kan bruge til helt at fjerne skadelig stress fra dit liv. Bogens 80 A4-sider er skrevet af forfatter og NLP- og Coachtræner Pete Andersen som har hjulpet mennesker med stress lang tid før det blev moderne at tale om.

Du kan også vælge at investere i AntiStress Premium Pack hvor du – med en stor besparelse – også får audiokurset ‘Slap Af – og styr din stress bedre‘ som indholder gennemprøvede teknikker til dyb afslapning og elliminering af skadelige stress.

OBS: Sover du dårligt? Så bliver dit liv kortere! Så enkelt kan det siges. God søvn er nemlig altafgørende for din psykiske og fysiske restituering og robusthed overfor stress. Klik her hvis du har lyst til at gøre noget ved det.

Når du har klikket ‘Bestil nu’ kommer din indkøbsvogn frem øverst på siden. Når du er klar til at gå til betaling, så klik på det gule PayPal-logo nederst i vognen. Når du kommer over til PayPal og har indtastet dine kortinformationer og klikket OK, modtager du kvittering og evt. link til download af digitale produkter (det er muligt at betale uden Paypalkonto på computer, men pt ikke på mobil). Fysiske produkter sendes indenfor 48 timer. Klik for mængderabat.

Du kan også betale med MobilePay til 29439647. Når du har betalt, bedes du sende en SMS med din bestilling og email (husk at medregne forsendelse kr. 50 hvis du bestiller fysiske varer). Klik her hvis du er på mobilen og ønsker at betale med mobilepay.

AntiStress Premium Pack
Alt hvad du skal bruge for at forstå og arbejde effektivt med stress: Audiokurset 'Slap Af' som MP3 og E-bogen 'Stress, Trivsel & Livsglæder' som PDF.
Pris: kr.278.00
Pris: kr.197.00

E-bog: Stress, Trivsel & Livsglæder
Denne bog giver dig en gennemprøvet trin-for-trin vejledning i hvordan du både forebygger og helbreder skadelig stress!
Pris: kr.139.00

Digitale produkter er ligesom CD’er og bøger beskyttet af loven om ophavsret. De må derfor hverken kopieres eller deles med andre udenfor ens private husstand.

Læs bogens forord af læge Janne Helle:

Det er positivt at læse en bog om stress, der gør opmærksom på, at effektiv stresshåndtering indebærer et mere nuanceret syn på os selv. Vi er ikke bare et tænkende fænomen med en krop, som er adskilt fra tanken.

Pete Andersen fokuserer i sin nye bog på, at det er nødvendigt at udvikle en helhedsopfattelse af de stresssymptomer, vi oplever. Det betyder, at krop og psyke ikke kan adskilles på den måde, vi ellers er vant til at gøre ifølge vores almindelige vanetænkning. Vi har en bevidsthed, der er større end vores krop, og som omfatter kroppen.

Og kroppens signaler taler til os, ofte for at gøre os opmærksom på forhold, vi går og lukker øjnene for. Stresshåndtering handler om at lære sig selv bedre at kende og om at udvikle evnen til at se om bag de strukturer, vi er styret af.

Selvfølgelig er det også et spørgsmål om at lære at systematisere sit liv og sin hverdag, men at finde ud af dette er kun begyndelsen på nye oplevelser af sig selv. Den næste del af rejsen er at opdage sine tankemønstre, og senere at begynde at erkende de følelsesstrukturer og ubalancer, der aktiverer uhensigtsmæssig adfærd og tænkning.

Psyken arbejder dybere, end de fleste mennesker er klar over, og dens funktionsmåde bringer os langt ud over de begrænsninger, vi normalt henholder os til at fungere efter. Ethvert spørgsmål, der kommer til os, og som udfordrer den vanlige tænkning, medvirker til at nedbryde de snævre rammer i selvopfattelsen, som begrænser livsglæden og medvirker til at udvikle stress.

Og denne bog har masser af sådanne udfordringer til den almindelige tænkning. God læselyst!

Janne Helle Læge, psykoterapeut og forfatter


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.