fbpx

Udvikling af selektiv uvidenhed!

For nogle år siden udkom en meget kontroversiel bog med titlen »4-timers arbejdsuge«. Bogen blev i starten meget omtalt i medierne, men hurtigt glemt igen – og det er synd, for det er faktisk en meget vigtig bog.

Bogen er tidligere blevet anmeldt bogen her. Nu har jeg så også fundet en film, hvor forfatteren Timothy Ferriss på en enkel og sjov måde, giver dig nogle af de vigtigste punkter fra bogen (klik på billedet for at se bogen).

Her er lidt at tænke over mens du ser filmen: Processen om at elliminere er vigtig for frihed. Det er vigtigt at kultivere en form for selektiv uvidenhed. Når du laver din to do liste, så husk også at lave din not to do liste. Indkomst uden tid har ingen praktisk værdi. Emails er en smart måde at simulere fortagsomhed, uden egentlig at udrette noget.

Klik her og bestil bogen ‘4-timers arbejdsuge’ i dag! Bedste investering du kan gøre…

Hvad mener du? Har Timothy Ferriss fat i noget? Er det virkelig muligt at outsource vores liv så meget? Skriv en kommentar…

God opfølgning på emnet:

E-bog: Din Personlige Vej til SUCCES
Er du sulten efter succes men ved ikke rigtigt hvordan du gør? Denne succesmanual kan hjælpe dig til at gøre dine drømme til virkelighed.
Pris: kr.139.00

Audio MP3: Motivation
Dette foredrag giver dig de hemmelige strategier, som under tre procent af de mest succesrige mennesker i verden bruger til at nå deres mål.
Pris: kr.139.00

Totel Succes Premium Pack
Effektive redskaber til at kende dine drømme og skabe handlekraft: E-bogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' og audiokurset 'Motivation' som MP3.
Pris: kr.278.00
Pris: kr.197.00


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Kommentarer

  1. Det er en FANTASTISK bog som virkelig åbner ens øjne for en anden verden.. Det er nok bare de færreste som tør bruge alt det som der bliver snakket om..

    Fed video også! 🙂

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.