fbpx

Vision Board

Med denne smukke plakat sætter du billeder og ord på dine drømme. Denne form for ‘dreambuilding’ giver et stærkere fokus på drømmene, så de hurtigere bliver til virkelighed:

Plakaten Min Vision, er din mulighed for at sætte skabelsesprocessen i gang på en kreativ og involverende måde. Inde i ægget bliver du, som i det klassiske livshjul, mindet om de overordnede livsområder, og kan derefter sætte billeder og egne beskrivelser ind på plakaten.

På den måde bliver dit Vision Board dit personlige fokuspunkt, som du placerer et sted hvor du dagligt kan se det – og derved blive mindet om dine drømmes vigtighed. Resultatet er at du hurtigere realiserer disse drømme fordi de er i din opmærksomhed hele tiden.

Selve plakaten er 70 x 50 cm og trykt i farver på kraftigt blank karton. Baggrunden viser en af universets mange kolosale stjernetåger – der hvor nye koncepter og hele verdener fødes med uanede muligheder.

Baggrunden er fyldt med symboler om frugtbarhed, skabelse og overflod – gode til at befrugte din kreative side med nye ideer til hvordan du kommer videre med dine drømme. Ægget med de overordnede livsområder hjælper til at få det hele med, så visionen bliver komplet og i balance. Desuden fortæller ægget at dine drømme, idet de bliver konkretiseret på denne måde, er klar til at blive udklækket…

Dette er et absolut førsteklasses produkt i en eksklusiv udførsel, som du kan være stolt over at have hængende som påmindelse og fokuspunkt for dine drømme. Plakaten egner sig også til ‘bare’ at have hængende som en smuk, positiv og tankevækkende plakat. (OBS: Plakaten findes også på engelsk)

Når du har klikket ‘Bestil nu’ kommer din indkøbsvogn frem øverst på siden. Når du er klar til at gå til betaling, så klik på det gule PayPal-logo nederst i vognen. Når du kommer over til PayPal og har indtastet dine kortinformationer og klikket OK, modtager du kvittering og evt. link til download af digitale produkter (det er muligt at betale uden Paypalkonto på computer, men pt ikke på mobil). Fysiske produkter sendes indenfor 48 timer. Klik for mængderabat.

Du kan også betale med MOBILEPAY til 29439647 (husk at medregne forsendelse kr. 50,- ved bestilling af fysiske varer). Når du har betalt, bedes du sende en SMS med din bestilling, email og adresse.

Klik her hvis du er på mobilen og ønsker at betale med mobilepay.

Plakat: Min Vision
Min Vision er et spændende og smukt Vision Board som du kan bruge til at fastholde dine drømme, for at sætte ekstra gang i 'Loven om Tiltrækning'.
Pris: kr.129.00
Poster: My Vision (English)
My Vision is an exiting and beautifull Vision Board, where you can post your dreams to the Universe, to set The Law of Attraction even more in motion.
Pris: kr.129.00

Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.