PeteAndersen.dk

Tilmeld dig et af markedets mest attraktive affiliateprogrammer og begynd med det samme at tjene 20% af salget, ved at henvise kunder fra anmeldelser eller henvisninger fra din hjemmeside, nyhedsbreve eller emails.

Sådan virker det:

  1. En person klikker på dit personlige affiliatelink på din hjemmeside, i et nyhedsbrev eller i en email du sender (eller på sociale medier).
  2. Personen kommer ind i webshoppen på www.peteandersen.dk (eller direkte på en produktside), kigger på tingene og beslutter sig for at købe noget.
  3. Ordren registreres og fordi kunden kommer via dit personlige affiliatelink, får du 20% af salget for at have henvist kunden. Kunden behøver ikke at handle i butikken med det samme men vil blive genkendt af systemet som din kunde i op til 90 dage efter at have klikket på dit personlige affiliatelink.
  4. Bonussen udregnes måned for måned og udbetales automatisk til din PayPal-konto i slutningen af måneden efter den er optjent (mindste udbetaling er 250 kroner (optjente beløb overføres fra måned til måned). Det er både gratis og let at oprette en konto hos PayPal. Klik her for at se mere om PayPal.
  5. Når du registrerer dig som affiliate får du automatisk adgang til dit eget Affiliate Center, hvor du kan finde tekstlinks og se hvem der har klikket på dine affiliatelinks og hvad de evt. har købt for m.m.

Når du er oprettet får du en præcis vejledning i hvordan du kommer godt igang…

Bedre og bedre
Pete 🙂

OBS: Du får de første 50 kroner sat ind på din affiliatekonto når du registrerer dig. Så når du hurtigere udbetalingsgrænsen på 250 kroner… 🙂