fbpx

De 8 vigtigste ord i SUCCES

På en flyvetur blev Richard St. John engang spurgt hvordan man får succes af en ung pige. Hun ville gerne have noget ud af sit liv men vidste ikke hvordan.

Richard bestemte sig for at spørge en masse mennesker der har succes, og her, 500 interviews senere for du svaret i 8 enkle ord (se filmen længere nede).

Hov forresten! Hvem er egentlig Richard St. John og hvorfor skal vi lytte til ham? Prøv engang at se her. Han har nemlig sort bælte i karate, skabt sig en millionformue med sin egen entrepenørvirksomhed, besteget to af verdens højeste bjerge, kørt halvvejs rundt om jorden på en cykel, løbet over 50 maratoner på syv kontinenter, vundet førstepræmie i business communications osv. Yes, lad os lytte til ham i 3 minutter.

Hvad mener du? Synes du at der mangler et ord eller to? Hvilket eller hvilke? Skriv en kommentar…

Få succes trin for trin:

E-bog: Din Personlige Vej til SUCCES
Er du sulten efter succes men ved ikke rigtigt hvordan du gør? Denne succesmanual kan hjælpe dig til at gøre dine drømme til virkelighed.
Pris: kr.139.00

Audio MP3: Motivation
Dette foredrag giver dig de hemmelige strategier, som under tre procent af de mest succesrige mennesker i verden bruger til at nå deres mål.
Pris: kr.139.00

Totel Succes Premium Pack
Effektive redskaber til at kende dine drømme og skabe handlekraft: E-bogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' og audiokurset 'Motivation' som MP3.
Pris: kr.278.00
Pris: kr.197.00
”””


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Skriv kommentar

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.