fbpx

Få 300% bedre resultater

Hvad ville det betyde for dig hvis du kunne øge dine resultater på et bestemt område med 300% på et år eller to? Hvad ville det kunne gøre for din samlede livskvalitet?

Det kunne være på områder som kærlighed, sundhed, økonomi og uddannelse, og allerbedst på områder hvor dine fremskridt er målbare. Og jo, det ER muligt! Bare læs videre så finder du ud af hvordan…

Hemmeligheden ligger i måden du sætter mål på. De fleste tænker at målet skal være realistisk, at de skal kunne se hele vejen til målet fra starten af, eller at de skal kunne være i stand til at gøre alle de nødvendig ting fra starten af. Men hvis man kigger nærmere på disse »regler for adfærd« ligger der en stor begrænsning i dem.

For det første fordi du udvikler dig både fagligt og personligt mens du arbejder frem mod dit mål. Du ved og kan mere når du er halvvejs til målet, end du vidste og kunne da du satte det. Dette er især udpræget på større og mere langsigtede mål, hvor du har tid til at gå i dybden med dine personlige og faglige kompetencer.

For det andet fordi et større mål i højere grad vil kunne inspirere dig til at udvikle dig og gøre det bedre. Du stiller simpelthen større krav til dig selv når du er på vej mod et større mål, fordi målet både er mere apellerende og vigtigere at nå. Derfor får du får adgang til større ressourcer i både dig selv og i dine omgivelser.

De fleste overvurdere langt hvad de kan opnå på ét år,
men og undervurderer lige så langt hvad de kan på fem år.
Anthony Robbins

1. Giv din aktuelle præstation indenfor et givent område en score. Måske sælger du i øjeblikket 10 enheder af en bestemt vare om måneden og ved du kan gøre det bedre. Måske motionerer du kun to timer om ugen netop nu og ved at du har behov for mere. Måske er du netop nu alt for ustruktureret med din tid og har derfor kun 5 ‘gode’ timer om ugen med din familie, men du vil gerne have mere. Jo, der er rigtigt. Alle målsætninger KAN gøres målbare – også de »bløde«.

2. Dernæst udregner du hvad en vækst på 300% ville svare til. 300% ekstra på salgsområdet vil bringe dig op på 40 enheder om måneden. På motionsområdet vil det bringe dig op på 8 timers motion og på familieområdet vil det bringe dig op 20 gode familietimer. Vil det være noget du kunne bruge til noget? Det må gerne være noget der får dig lidt ud af din komfortzone og vækker en vis uro og skepsis.

3. Derefter begynder du at overveje hvad den person, der kan præstere så godt på det udvalgte område, kan og gør, som du ikke kan og gør endnu. Lav en liste over færdigheder og aktiviteter som er relevante at udvikle eller implementere for at du kan blive den person, der har den type resultater. Her tænker du måske på færdigheder som struktur, prioritering og salg, samt aktiviteter som at lære at sige fra overfor tidsrøvere m.m.

4. Begynd derefter omgående at uddanne dig til at være den person du nu har beskrevet, og fortsæt med at gøre det hver eneste dag. Der vil være bestemte bøger du skal læse og bestemte kurser du skal tage. Læg mærke til hvor meget lettere det hurtigt bliver at nå større og større resultater. Der er nemlig ingen ende på hvor produktiv du kan være når motivationen er i orden…

Hvad mener du? Tror du at denne strategi vil kunne virke for dig? Hvad nu hvis du ‘kun’ opnår en vækst på 195%, vil du så kalde det en fiasko? Skriv en kommentar…

Totel Succes Premium Pack
Effektive redskaber til at kende dine drømme og skabe handlekraft: E-bogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' og audiokurset 'Motivation' som MP3.
Pris: kr.278.00
Pris: kr.197.00

E-bog: Din Personlige Vej til SUCCES
Er du sulten efter succes men ved ikke rigtigt hvordan du gør? Denne succesmanual kan hjælpe dig til at gøre dine drømme til virkelighed.
Pris: kr.139.00

Audio MP3: Motivation
Dette foredrag giver dig de hemmelige strategier, som under tre procent af de mest succesrige mennesker i verden bruger til at nå deres mål.
Pris: kr.139.00


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.