fbpx

Livet opleves indefra og ud af Michael Neill

Jeg har fornylig ‘læst’ en fantastisk bog, som du absolut SKAL sørge for at få fat i og læse hurtigst muligt! Den konkretiserer nemlig på smukkeste vis ‘De 3 Principper’, som ‘fandt’ den skotske mystiker Sydney Banks tilbage i 1973.

bog.indefraogudSydney Banks fik selv en spontan spirituel oplysning under en gruppeterapi i Canada, da én af de andre deltagere sagde til ham ‘Du er ikke usikker, det er bare noget du tror!’ Efterfølgende har Sydney Banks selv beskrevet oplevelsen således:

‘What I heard was: there’s no such thing as insecurity, it’s only Thought. All my insecurity was only my own thoughts! It was like a bomb going off in my head. It was so enlightening! It was unbelievable and after that, there was such beauty coming into my life. I realized all my past had just gone. It had no power over me any more. I was literally shrouded in white light and I realized the true nature of God and Mind. I realized life was a divine dream suspended in a place of time, space and matter. I realized, I made it. I’m home…’

Siden har Sydney Banks inspireret millioner af mennesker verden over med sin enkle beskrivelse af tingenes sammenhæng og livets vilkår:

  1. SIND (mind) som er altings energi og intelligens. Her skelner han mellem ‘Det Universelle Sind’ som er evigt og uforanderligt og ‘Det Personlige Sind’ som er evigt foranderligt.
  2. BEVIDSTHED (conciousness) som er evnen til at være opmærksom på de former som vores tanker skaber.
  3. TANKER (thoughts) som er den kreative tryllestav, vi bruger til at skabe med og til at navigere vores vej gennem livet.

Bogen Livet opleves indefra og ud er velskrevet og både inspirerende og tranformerende, og forfatteren Michael Niell formidler de 3 principper med præcision og klarhed. Bogen henvender sig til DIG der drømmer om én gang for alle, at opnå den forståelse af livet, der automatisk vil eliminere al stress og frygt, og i stedet give plads til øget produktivitet og tilstedeværelse i livet. Det vigtigste budskab er måske at:

Du føler ikke verden. Du føler dine tanker.
Sydney Banks

Sådan får du fat i bogen eller lydbogen:

OBS: Når du har læst bogen, så kom tilbage hertil og skriv en kommentar om hvad du synes om den (eller skriv hvis du allerede har læst den)…


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.