fbpx

Sindet er hurtigere end computeren

Har du nogensinde tænkt på hvornår computeren overhaler mennesket i mind power? Så check lige denne film med den levende regnemaskine Arthur Benjamin.

Han kan gange firecifrede tal i hovedet, opløfte lange tal til anden potens og finde bestemte ugedage flere hundrede år tilbage – altsammen hurtigere end det kan tastes ind på en regnemaskine. Læg især mærke til hvordan han gør det i den sidste demonstration. Absolut fantastisk!

Disse færdigheder ligner det man kalder savant-evner som man især finder hos visse autister. Men Arthur Benjamin er ikke autist. Han er professor i matematik på Harvey Mudd College i Californien. Hvor fedt kunne det ikke være at have ham som matematiklærer. 🙂

Arthur Benjamin her udgivet en bog der hedder Secrets of Mental Math. I den får du alle hans hemmeligheder og så er det bare om at øve sig. En fantastisk gave til børnene omkring dig (og dig).

Hvis du også mener at dette er ekstraordinært, så del indlægget på Facebook, Twitter eller LinkedIn med knapperne øverst på siden…


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.