fbpx

Tænk Dig Rig af Napoleon Hill

Har du så travlt med at tjene arbejde, at du ikke har tid til at leve det liv du drømmer om? De fleste glemmer hvad livet virkelig handler om, og glemmer også deres planer for at nå deres drømme. Men det skal være slut nu…

Forfatteren til denne bog, Napoleon Hill, brugte tyve år på at interviewe over 500 af de mest succesrige mennesker i verden. Målet var at finde ud af hvad hemmeligheden bag rigdom er, og resultatet blev udmøntet i denne bog som allerede i mange har været en bestseller verden over. Man kan sige at denne bog er Napoleon Hills eksamensopgave i faget »Velstand« (klik på billedet af bogen og se mere).

Tænk Dig Rig er ikke bare en bog om hvordan velhavende mennesker tænker og organiserer deres ressourcer. Det er først og fremmest en grundbog i personlig udvikling hvor du lærer at fokusere på dine drømme og tænke store tanker, og ikke mindst lærer du at følge op på dine drømme med massiv handling.

Her er et par overskrifter fra bogen:

Tanker er Ting – hvordan du gør dine vildeste tanker til virkelighed
Tro på din Drøm – hvis du vil det stærkt nok finder du også en vej
Selvsuggestion – hvordan du først skaber indre rigdom og dernæst ydre
Frygt for succes – hvordan du overvinder dine begrænsninger

Napoleon Hill blev født i 1883 i en lille bjælkehytte i Blue Ridge Mountains i Virginia. Som teenager arbejdede han som avisreporter for at financiere sit jurastudie ved Georgetown University. Dette job ledte frem til hans livsværk som er denne bog. Igennem tyve år interviewede han 504 ekstremte velhavende mennesker, heriblandt tre præsidenter, for at finde hemmeligheden ved rigdom. Du kan nu få hemmeligheden på nogle få timer.

OBS: Hvis du tror alle disse mennesker kun var rige på penge tager du helt fejl. De fleste var også rige på viden, indsigt og erkendelse. Og de troede på det storslåede i mennesker…

God opfølgning på emnet:

E-bog: Din Personlige Vej til SUCCES
Er du sulten efter succes men ved ikke rigtigt hvordan du gør? Denne succesmanual kan hjælpe dig til at gøre dine drømme til virkelighed.
Pris: kr.139.00

Audio MP3: Motivation
Dette foredrag giver dig de hemmelige strategier, som under tre procent af de mest succesrige mennesker i verden bruger til at nå deres mål.
Pris: kr.139.00

Totel Succes Premium Pack
Effektive redskaber til at kende dine drømme og skabe handlekraft: E-bogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' og audiokurset 'Motivation' som MP3.
Pris: kr.278.00
Pris: kr.197.00


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Speak Your Mind

*

Accès des membres - Login

Oublié votre mot de passe ?

Rejoignez-nous

Réinitialiser le mot de passe
Veuillez entrer votre email. Vous allez recevoir votre nouveau mot de passe par email.